Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης από τον Δήμο Τρίπολης για παιδιά από 5-12 ετών

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης προς τους γονείς, όπως μας στάλθηκε ηλεκτρονικά. 

Τρίπολη, 19 Μαϊου 2020

Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια υλοποίησης vέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020, ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ», ιδρύοντας για πρώτη φορά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών.

Σκοπός μας η αναβάθμιση:
των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης μας
των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων που ήδη παρέχουμε στα παιδιά μας,
των σχολικών μας εγκαταστάσεων μέσω της προσπάθειας αυτής.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους γονείς, τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ και θα τους προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε αρωγούς και συμμέτοχους, για να μπορέσει ο Δήμος να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη, ώστε να αναβαθμίσει το σύνολο των σχολείων της πόλης μας. Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για να πετύχουμε, αλλά και για να δημιουργήσουμε μαζί, ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων βασισμένο στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες των δικών μας παιδιών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις στα τηλέφωνα 2713-600480,489 και στο κινητό 6943059895 κ. Β. Χαριτωμενίδη
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης

Μακαρούνης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *